Paiella d'arròs amb vegetals

Es tracta d'una paiella simple que podem cuinar amb qualsevol brou, de carn, de peix, o vegetal. El de peix resulta, probablement, el més gustós.


INGREDIENTS (per a dues persones):
  • 1l. de brou de peix.
  • 3 tasses d'arròs llarg.
  • 1 carbassó.
  • 2 pebrots verds.
  • 1 ceba gran.
  • 3 dents d'all.
  • Oli d’oliva (per a fregir).

PREPARACIÓ:

Tallem la ceba, el carbassó, els pebrots i l'all en trossos petits. Ho fregim tot plegat a la paiella, amb oli d'oliva, posant-hi primer la ceba, després el pebrot verd, després el carbassó i finalment l'all. Quan ho tenim una mica daurat, hi afegim l'arròs cru i el fregim una mica. Després, hi aboquem el brou de manera que ho cobreixi tot una mica, i ho deixem bullir. A mesura que s'evapori gairebé del tot, podem afegir més brou o aigua si l'arròs encara no està cuit. Quan ja s'ha evaporat el brou i l'arròs està cuit, tanquem el foc.


DIETA: Poc recomanable per a dieta.