Spaghetti amb tonyina

De vegades he dubtat com casar la tonyina ordinària de llauna dins un plat de pasta. Aquesta és la millor manera que he aconseguit. Amb l’allioli, el gust de la tonyina s’eleva i resulta com en un exquisit plat de peix.


INGREDIENTS (per a una o dues persones):
  • 250g. d’spaghetti o de tallarines
  • 150g. d’espinacs
  • 1 o 2 llaunes de tonyina
  • 2 cullerades soperes d’allioli

PREPARACIÓ:

Bullim els espinacs fins que estiguin tous, i tot seguit hi afegim els spaghetti. Si els espinacs són frescos, recordem rentar-los molt bé per eliminar la terra. Una vegada cuit, els treiem per a filtrar l’aigua i ho servim en un recipient. En aquest, hi afegim dues llaunes de tonyina i les dues cullerades d’allioli. Per enllestir, ho remenem bé tot plegat.

 

DIETA: Poc recomanable per a dieta.