Cous-cous amb vegetals

El cous-cous amb verdures és un excel·lent plat de cous-cous i es pot fer de moltes maneres; tantes com la possible creativitat que donen la varietat de vegetals. Personalment, el faig sovint de la següent manera.


INGREDIENTS (per a dues persones):
  • 200g. de cous-cous.
  • 1 pebrot vermell i dos o tres de verds.
  • 1 ceba.
  • 1 carbassó.

PREPARACIÓ:

Tallem tots els vegetals en trossos ben petits. Fregim primer la ceba, i hi afegim la resta, els pebrots i el carbassó, a la paella o el wok, que procedim a tapar per a que es facin també al vapor, remenant de tant en tant. Mentrestant, preparem el cous-cous tot posant a bullir una mica d'aigua (un o dos dits de profunditat) en una cassoleta petita. En arribar a l'ebullició, tanquem el foc de la cassoleta. Hi vertim la quantitat de cous-cous que volguem, tot procurant que l'aigua amb prou feines cobreixi el cous-cous. Per a això podem anar vertint més cous-cous o bé llençar aigua. Una vegada enllestit tot, barregem el cous-cous amb els vegetals i servim. Addicionalment, recomano afegir-hi salsa de soja.
 
 
DIETA: Recomanable per a dieta.