Salsa Rochefort

Per a tothom a qui li agradi el formatge, la salsa de Roquefort és ben fàcil de fer i acompanyarà bé moltes coses. Pot servir com a salsa per a pasta, per acompanyar carn, etc.



INGREDIENTS:
  • Crema de llet (200ml.)
  • Formatge blau (60g.)  

PREPARACIÓ:

En una cassoleta petita hi afegim un tall de formatge blau o de Rochefort i, amb una pala de fusta, l'esmicolem allí mentre ho posem a foc lent. Per cert, solen vendre el formatge blau en porcions de 180g, de manera que un terç ens servirà. Si la porció que comprem és menor, podem tallar-ne la meitat. Quan tenim el formatge tallat a trossets, hi afegim la crema de llet. Ho remenem freqüentment, mentre anem comprovant que el formatge s'hagi dissolt completament. Quan la mescla té l'espessor desitjada, apaguem el foc i servim.
 
 
DIETA: No recomanable per a dieta.