Per a tothom a qui li agradi el formatge, la salsa de Roquefort és ben fàcil de fer i acompanyarà bé moltes coses. Pot servir com a salsa per a pasta, per acompanyar carn, etc.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpOvWV6YCoEzIlMOLeinz5hfsVpI9Fi9nTXJzj8wXMNPgjxvSJRBBOmvpLGCDZO0AgwbocDv5xEwSltnoHVEOgYdjhpESmxJeL7_bKerwBRGjZhKK7iAPR4lP3ZMpAfv-Luuqi8a04Cuo/s640/Salsa+Rochefort.jpg)
INGREDIENTS:
- Crema de llet (200ml.)
- Formatge blau (60g.)
PREPARACIÓ:
En una cassoleta petita hi afegim un tall de formatge blau o de Rochefort i, amb una pala de fusta, l'esmicolem allí mentre ho posem a foc lent. Per cert, solen vendre el formatge blau en porcions de 180g, de manera que un terç ens servirà. Si la porció que comprem és menor, podem tallar-ne la meitat. Quan tenim el formatge tallat a trossets, hi afegim la crema de llet. Ho remenem freqüentment, mentre anem comprovant que el formatge s'hagi dissolt completament. Quan la mescla té l'espessor desitjada, apaguem el foc i servim.
DIETA: No recomanable per a dieta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVXdC_-r3EPQ4po2yHXQg_zZ8opqsCjN6B9g4Ugu3BKK2AokAMWbLNt273nZXUTw5B4ePS6U6PT1QredRnhl-AcEsC54g2_kaL5PoXSpkuqc7ur-ICg3FwBplWZnV9I1qd7S0t2XTJmH0/s320/Red.png)