Es tracta, com el seu nom indica, de bròquil remenat amb ou. És un plat lleuger i una bona i senzilla manera de preparar el bròquil.
INGREDIENTS (per a una o dues persones):
- 2 ous.
- 1 bròquil.
- Oli d'oliva (per a fregir).
PREPARACIÓ:
Bullim el bròquil durant mitja hora o tres quarts, fins que estigui ben tou. En acabat, fem escórrer l'aigua. Batem els ous, com per a fer una truita. En una paella (o millor en un Wok), hi escalfem oli d'oliva per a fregir. Quan estigui calent, hi afegim el bròquil, i seguidament el batut d'ou. Ho remenem immediatament i gairebé sense parar, fins que l'ou s'ha fet. Aleshores, ja es pot servir al plat.
DIETA: Recomanable per a dieta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwVDZCGpkl9hyphenhyphencivv7GDKwfqFpzdp3I4XZk-rt1AEDa4d1dV3mY0lqFKlToctVPMsPMTMJXD3XPjO5zkpJH7ug5GTuTfbTaNeSfjHMqOm9v8bRKJhTf77b7EdvtELW5chLaaRkGzRs8nQ/s320/Green.png)