Una manera molt saborosa de fer aquest tipus de cereal.
INGREDIENTS (per a dues persones):
- 200g. de cous-cous.
- Una safata de xampinyons.
- Una ceba.
- Oli d’oliva (per a fregir).
PREPARACIÓ:
Posem poca aigua a bullir (un dit o dos) en una cassoleta, per a fer el cous-cous. Quan bulli, apaguem el foc i hi vertim el cous-cous, procurant que l'aigua tot just no el cobreixi, i el deixem reposar quatre minuts. A banda, escalfem l’oli en un wok o una paella, mentre tallem la ceba a trossets. L’afegim seguidament al foc, deixant-la daurar, mentre rentem i tallem els xampinyons en quarts i/o meitats, depenent de si són petits o grossos. Quan ja estan fets, escorrim la paella i hi barregem bé el cous-cous.
DIETA: Recomanable per a dieta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwVDZCGpkl9hyphenhyphencivv7GDKwfqFpzdp3I4XZk-rt1AEDa4d1dV3mY0lqFKlToctVPMsPMTMJXD3XPjO5zkpJH7ug5GTuTfbTaNeSfjHMqOm9v8bRKJhTf77b7EdvtELW5chLaaRkGzRs8nQ/s320/Green.png)