Fideuà vegetal

Es tracta d'una fideuà normal i corrent, amb la única diferència de que, enlloc de peces de crustacis o mol·luscs, hi posem vegetals.


INGREDIENTS (per a quatre persones):
  • 500g. de fideus del núm. 2.
  • 1l. de brou de peix.
  • 3 cebes.
  • 1 carbassó gros.
  • 2 pebrots verds.
  • 3 dents d'all.
  • Oli d'oliva (per a fregir).

PREPARACIÓ:

Tallem en trossos bastant petits la ceba, les dents d'all, el pebrot verd i el carbassó. A la cassola, hi fregim primer la ceba, fins que tot just comenci a daurar-se. Hi posem aleshores l'all, el pebrot verd i el carbassó. Quan els vegetals estiguin una mica fregits, hi afegim els fideus. Convé que quedin força torrats, tot i que no n'hem d'esperar pas un resultat homogeni. Quan tenim una bona proporció de fideus torrats, hi podem afegir el brou de peix, de manera que l’aigua cobreixi sobradament. En acabat, quan la fideuà ja no està ni crua ni caldosa, apaguem el foc i ja ho hem enllestit.
 
 
DIETA: Poc recomanable per a dieta.