Lluç amb tomàquet

Un senzill però esplèndid plat de lluç. Per cert que, encara que en teoria no us encantin els pèsols, n'estic segur que en aquest plat els trobareu dolços i exquisits. No els escatimeu pas. En aquesta recepta són imprescindibles!
 



INGREDIENTS (per a dues persones):

  • 3 o 4 filets de lluç (congelat).
  • Entre 50 i 100g. de pèsols cuits (en llauna).
  • 1 ceba.
  • 250g. de tomàquet triturat (en llauna).
  • Oli d'oliva (per a fregir).

PREPARACIÓ:

Per començar, ens caldrà una cassola, si és possible de fang. Hi escalfarem l'oli, i hi fregirem la ceba, prèviament tallada en bocins. Un cop està daurada, hi afegim els filets de lluç, ja descongelats, i els fregirem, primer una cara i després l'altra. Guiant-nos més pel color de la ceba que per si el peix està ben cuït, passem a afegir el tomàquet triturat i els pèsols. Esperem uns quinze minuts a que es fregeixi bé el tomàquet i, de tant en tant, movem el peix per tal que no s'enganxi. Quan el contingut de la cassola està prou espès, apaguem el foc i deixem refredar abans de servir.


DIETA: Recomanable per a dieta.