Truita d’espàrrecs

Una senzilla truita d’espàrrecs. Fàcil de fer i molt saborosa.



INGREDIENTS (per a dues persones):
  • 1 menat d’espàrrecs.
  • 3 ous.
  • Oli d’oliva (per a fregir).

PREPARACIÓ:

Retirem dos o tres centímetres de la base del tronc dels espàrrecs i tallem la resta en trossos petits mentre escalfem oli a la paella. Hi posem els espàrrecs tallats i, mentre es fregeixen bé, batem els ous. Quan els espàrrecs estiguin ben fregits i repartits per la paella, hi afegim el batut d’ou i ho deixem reposar un parell de minuts, alhora que, des de la vora de la truita, empenyem endins els espàrrecs per a deixar una vora ben feta. Tapem també la paella per a millor cocció. Després, quan una cara estigui ben feta, donem la volta a la truita (emprant gran habilitat o bé ajudant-nos amb la tapa o un plat). Quan la segona cara ja estigui feta, apaguem el foc i ja ho tenim.


DIETA: Recomanable per a dieta.