No he consultat cap recepta per a fer el xop-suey, però a partir d'haver-lo tastat diverses vegades en restaurants xinesos i segons el que em deia el paladar, he provat de fer-lo i m'ha sortit de manera prou aproximada.
INGREDIENTS (per a una o dues persones):
- 1 o 2 bistecs fins de vedella.
- 1 ceba.
- 1 pebrot verd.
- 1 carbassó.
- Un grapat de brots de soja amb pastanaga (en conserva).
- Salsa de soja.
- Oli d'oliva (per a fregir).
PREPARACIÓ:
Primer, tallem els vegetals i la carn en trossos petits. Mentrestant, fregim la ceba en un wok, i quan està lleugerament daurada hi afegim el pebrot verd i poc després el carbassó. Tapem el wok, tot i que remenarem de tant en tant, i un cop estan fets els vegetals, hi afegim els troços de carn. Ben aviat, quan la carn estigui feta, apaguem el foc i afegim els brots de soja i pastanaga. Per acabar, ho remenem bé amb salsa de soja i servim.
DIETA: Recomanable per a dieta.