La crema de llet ens dóna molta versatilitat a la cuina, perquè serveix com a base suau que pren tot el sabor d'allò amb què la cuinem. Una de tantes maneres de fer-la per a crear fàcilment una salsa és amb xampinyons. Atenció que això és una salsa per acompanyar i no pas una crema per a menjar amb cullera!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimbpNR0WwzjGtDJRfqlV9eDIdcA0ivLMNTt_HHs6DWmDAbkFZm1GTIYCbjaTaP3g5lu4c8TKwuC4hkA4DkeBBbl6Kfe5JeEj-SEaa8aal40pz8DwTcNekVS1U1FzSDQC3r1q70_dbFJP0/s640/Crema+de+xampinyons.jpg)
INGREDIENTS:
- Crema de llet (200ml.)
- Xampinyons (125g.)
- Oli d'oliva (una cullerada)
PREPARACIÓ:
Després de rentar-los bé en un colador i tallar-los a trossos petits, posem a fregir els xampinyons en una paiella amb oli d'oliva. Deixem que es facin fins evaporar-se l'aigua que han deixat. Mentre s'acaben de fer, escalfem la crema de llet en una cassoleta, o bé, si preferiu que el resultat quedi amb un sabor més fort, podem afegir la crema directament a la paiella. Després de barrejar-ho i escalfar-ho fins a obtenir l'espessor desitjada, ho podem servir. Si voleu intensificar-hi molt el gust dels xampinyons, podeu triturar la mescla final abans que aquesta es refredi.
DIETA: Poc recomanable per a dieta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgh4z8JXz7SJNt1MRlsbKkgsmDKJrkIcown2y63n0_YgAufLB79h33lEitUzqfivzjWAx4oTGdyQbpZNc5Dv_anLyBalyWCBPLKLrunkPtWq_P0GMkK9-9pN69Fsoaa29aFkT6huB5U_2Q/s320/Yellow.png)