Salsa de xampinyons

La crema de llet ens dóna molta versatilitat a la cuina, perquè serveix com a base suau que pren tot el sabor d'allò amb què la cuinem. Una de tantes maneres de fer-la per a crear fàcilment una salsa és amb xampinyons. Atenció que això és una salsa per acompanyar i no pas una crema per a menjar amb cullera!



INGREDIENTS:
  • Crema de llet (200ml.)
  • Xampinyons (125g.)
  • Oli d'oliva (una cullerada)

PREPARACIÓ:

Després de rentar-los bé en un colador i tallar-los a trossos petits, posem a fregir els xampinyons en una paiella amb oli d'oliva. Deixem que es facin fins evaporar-se l'aigua que han deixat. Mentre s'acaben de fer, escalfem la crema de llet en una cassoleta, o bé, si preferiu que el resultat quedi amb un sabor més fort, podem afegir la crema directament a la paiella. Després de barrejar-ho i escalfar-ho fins a obtenir l'espessor desitjada, ho podem servir. Si voleu intensificar-hi molt el gust dels xampinyons, podeu triturar la mescla final abans que aquesta es refredi.
 
 
DIETA: Poc recomanable per a dieta.