Recepta semblant al peix amb menestra, però aquesta vegada amb hortalisses que tinguem a l'abast i que fregirem nosaltres.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinaEBsW8vxhzsFxNiR-pnivTTARnMBghGGkjydDrMCUFHLlg15VFMLp0uaBwcYBNzTcfa0Us7mVUIKtIP9SzNMLsi5e2LY3sECw61rlXaYMTjx4I9_iMJHbl55kzCN1vpoitYgAwvTla7RCv14t4ZE9e5Gc9M6o18q8OZFIZIxLOdQ4iryrcx5Kdpfaes/w640-h480/Llu%C3%A7%20trinxat%20amb%20hortalisses.jpg)
INGREDIENTS (per a dues persones):
- Oli d'oliva (per a fregir)
- Lluç (tres o quatre filets)
- Ceba (una o dues)
- Api (un parell de branques)
- Pastanaga (dues o tres)
- Altres hortalisses (opcional)
PREPARACIÓ:
En una cassola, fregim la ceba ben triturada. Mentrestant, triturem la resta d'hortalisses que volguem (api, porro, pastanaga...) en trossets petits i, quan la ceba estigui daurada, les afegim totes a la cassola. Al cap d'una estona, quan la pastanaga estigui feta (punxem per comprovar si ja està tova), hi afegim el peix i el trinxem bé mentre es fa. En acabat, deixem refredar una mica i servim. Podem acompanyar de maionesa o allioli, si ve de gust.
DIETA: Recomanable per a dieta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKzF04zvaWCJZjy7l2AdPy6Izb8OmtMBOOYySrVjkhoAYtnW9iyh_CeJKdwCDlCG5IshlW6asX7PckLFNB7FI0B5h8u4Psc2SiSy5WmJgpUbmWRrP3ZX-TiAdhOoyvd2asKcEKyTgtvjAuasNBcUuK6LlUvR0tTzshOuK81oQ6exmhqexkXJkn175mwsI/s320/Green.png)