Trinxat de peix amb hortalisses

Recepta semblant al peix amb menestra, però aquesta vegada amb hortalisses que tinguem a l'abast i que fregirem nosaltres.


INGREDIENTS (per a dues persones):

- Oli d'oliva (per a fregir)

- Lluç (tres o quatre filets)

- Ceba (una o dues)

- Api (un parell de branques)

- Pastanaga (dues o tres)

- Altres hortalisses (opcional)


PREPARACIÓ:

En una cassola, fregim la ceba ben triturada. Mentrestant, triturem la resta d'hortalisses que volguem (api,  porro, pastanaga...) en trossets petits i, quan la ceba estigui daurada, les afegim totes a la cassola. Al cap d'una estona, quan la pastanaga estigui feta (punxem per comprovar si ja està tova), hi afegim el peix i el trinxem bé mentre es fa. En acabat, deixem refredar una mica i servim. Podem acompanyar de maionesa o allioli, si ve de gust.


DIETA: Recomanable per a dieta.