Salmó amb toc de mantega

Tot i que va car, està bé, de tant en tant, tastar una mica de salmó. Jo acabo d'adquirir un parell de filets per menys del que costa menjar un menú en qualsevol restaurant.


INGREDIENTS (per a una persona):

- 1 filet de salmó (d'uns 150g).

- Oli d'oliva o mantega, a optar.

 

PREPARACIÓ:

Cuino el filet a la fregidora d'aire, durant 20 minuts i a 200ºC. Si no disposeu d'aquest aparell, podeu fer-lo a la planxa. Alerta que no s'enganxi. Si té pell, recomano posar-lo primer amb aquesta sobre la superfície oliosa de la paiella o planxa, tapar aquesta i deixar que el salmó es faci a foc lent. Quan el serviu, aneu amb compte (no és pas difícil) de treure la pell sense que es trenqui la carn. Un cop servit, i per provar, he posat un toc de mantega a sobre. Li dóna un toc curiós, però resta intensitat al sabor del salmó. Com us dic, la mantega és opcional. Recomano menjar-lo sense pa i acompanyat d'una amanida.


DIETA: Recomanable per a dieta (sense la mantega i si prescindiu de pa)