Faves amb fetge

Tot inspirant-nos en la pel·lícula The silence of the lambs, hem triat aquesta recepta a partir d'una línia del personatge Hannibal Lecter, interpretat per Anthony Hopkins, quan deia allò de "I ate his liver, along with some faba beans and a nice Chianti".


INGREDIENTS (per a 2 persones):
  • 1 fetge de vedella
  • 600g. de fabes congelades
  • 1 ceba

PREPARACIÓ:

Bullim les fabes (congelades) durant 15 minuts. Mentrestant, tallem la ceba a daus i la fregim en una paiella amb oli d'oliva. En acabat, retirem la ceba i, en el mateix oli, hi fregim el fetge, prèviament tallat en dos peces el més fines possibles. Després de retirar el fetge, llencem part de l'oli i passem les fabes per la paiella, barrejant-les amb la ceba. Finalment, ho servim en un plat. És recomanable acompanyar-ho d'un bon vi negre.

 

DIETA: No recomanable per a dieta.