Arròs a la cubana

Aquest és un arròs a la cubana d'allò més senzill. Podeu millorar-lo, sobretot, si cuideu la salsa de tomàquet. En aquest cas, a mi ja em va bé fer-lo amb tomàquet fregit.


INGREDIENTS (per a una persona):

- 1 got plè d'arròs llarg.

- Salsa de tomàquet fregit.

- 1 ou.

- Oli d'oliva (per a fregir).


PREPARACIÓ:

Primer de tot, posem una cassola mig plena d'aigua a bullir. Seguidament, rentem l'arròs amb aigua, a la pica, per a eliminar-ne l'arsènic. Quan l'aigua de la cassola bulli, hi afegim l'arròs i comencem a comptar deu o dotze minuts d'ebullició. Mentrestant, fregim un ou amb oli en una paiella. Quan l'arròs s'acabi de bullir, el passem per un colador i el servim amb un vas o got al plat. Hi afegim el tomàquet fregit per sobre, i ho coronem finalment amb l'ou ferrat.


DIETA: No recomanable per a dieta.