Bròquil amb formatge blau


Una altra manera de fer el bròquil és acompanyar-lo amb formatge blau, barrejant-lo amb una salsa com la Rochefort. El resultat és molt gustós i al primer tast ja fa venir gana d'acabar-s'ho.

INGREDIENTS (per a una o dues persones):

- 1 bròquil

- 200ml. de crema de llet

- 50 ò 75g. de formatge blau 

 

PREPARACIÓ:

Mentre bullim el bròquil, prèviament trossejat (trigarà uns 30 minuts), posem en una petita cassola el tall de formatge blau, que trossejarem bé amb la pala. Immediatament, hi afegim la crema de llet i deixem que s'escalfi i bulli una mica, remenant sovint per a que res no s'enganxi. Quan tinguem la salsa llesta, la deixem refredar una mica i esperem a que acabi de bullir el bròquil. Un cop aquest està fet, el passem pel colador, amb cura de que no conservi gaire aigua. En acabat, barregem tot i servim.

 

DIETA: Poc recomable per a dieta.