Aquest és un dels meus entrepans preferits per a esmorzar. Resulta bastant lleuger de digerir i és una manera molt gustosa de menjar carbassó.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiX5Z3MilYMGTkm2vCxuG7fiRUNVdnqDeDwYlZXDGW5qd2fVHShcVOBJUidJaogJ1kXFY7kSSuBuw8QnneQvKWAn5kRaAOcyQDy6aqAohhn2CugIY8EG-yEhKyXMLDRqAO5V4ceyM9Fl2Mq23C8slGop3hJhh2jhQYidIQkJfeLvmjrm6N6GNII5bME110/w640-h480/Carbass%C3%B3%20fregit%20i%20allioli.jpg)
INGREDIENTS:
- 1 tall de pa per a entrepà (recomano la txapata).
- Mig carbassó.
- Allioli.
- Oli d'oliva (per a fregir).
PREPARACIÓ:
Recomano torrar una mica el pa a la torradora, tallat per la meitat, mentre fregim, en una paella amb oli d'oliva, les fines rodanxes de carbassó. Una vegada tenim el pa obert i al plat, hi estenem una cullerada d'allioli, fent-ho només per una sola cara del pa. Tot seguit, tanquem el pa per a que es reparteixi l'allioli entre les dues meitats, i el tornem a obrir per a repartir-hi les rodanxes de carbassó, que haurem retirat de la paella, tot procurant que l'oli es quedi allà. Tanquem l'entrepà i deixem que es refredi una mica.
DIETA: Poc recomanable per a dieta.