Entrepà de carbassó amb allioli

Aquest és un dels meus entrepans preferits per a esmorzar. Resulta bastant lleuger de digerir i és una manera molt gustosa de menjar carbassó.


INGREDIENTS:

- 1 tall de pa per a entrepà (recomano la txapata).

- Mig carbassó.

- Allioli.

- Oli d'oliva (per a fregir).

 

PREPARACIÓ:

Recomano torrar una mica el pa a la torradora, tallat per la meitat, mentre fregim, en una paella amb oli d'oliva, les fines rodanxes de carbassó. Una vegada tenim el pa obert i al plat, hi estenem una cullerada d'allioli, fent-ho només per una sola cara del pa. Tot seguit, tanquem el pa per a que es reparteixi l'allioli entre les dues meitats, i el tornem a obrir per a repartir-hi les rodanxes de carbassó, que haurem retirat de la paella, tot procurant que l'oli es quedi allà. Tanquem l'entrepà i deixem que es refredi una mica.

 

DIETA: Poc recomanable per a dieta.