Pollastre amb bolets

Es tracta d'un plat molt senzill de carn amb xampinyons, que podem fer amb pollastre, vedella o de fet altres tipus de carn sense os que poguem tallar en trossos petits. Podem, fins i tot, afegir-hi curry durant la cocció. Altrament, també és bo amb salsa de soja (afegida al plat).


INGREDIENTS (per a una o dues persones):
  • Una safata de xampinyons.
  • Dues espatlles (sense os) de pollastre.
  • Una ceba.
  • Oli d'oliva (per a fregir).

PREPARACIÓ:

En una paella o en un wok, escalfem oli mentre tallem la ceba a trossets. Afegim la ceba a la paella i la deixem daurar mentre rentem i tallem els xampinyons. En acabat, els afegim també. Per darrer, i preferiblement amb unes tisores, tallem el pollastre en trossos petits. L'afegim a la paella, abans de tapar-la bé i deixar que es faci a foc lent. En acabat, fem escórrer l'aigua i l'oli i ho servim.
 
 
DIETA: Recomanable per a dieta.