Es tracta d'un plat molt senzill de carn amb xampinyons, que podem fer amb pollastre, vedella o de fet altres tipus de carn sense os que poguem tallar en trossos petits. Podem, fins i tot, afegir-hi curry durant la cocció. Altrament, també és bo amb salsa de soja (afegida al plat).
INGREDIENTS (per a una o dues persones):
- Una safata de xampinyons.
- Dues espatlles (sense os) de pollastre.
- Una ceba.
- Oli d'oliva (per a fregir).
PREPARACIÓ:
En una paella o en un wok, escalfem oli mentre tallem la ceba a trossets. Afegim la ceba a la paella i la deixem daurar mentre rentem i tallem els xampinyons. En acabat, els afegim també. Per darrer, i preferiblement amb unes tisores, tallem el pollastre en trossos petits. L'afegim a la paella, abans de tapar-la bé i deixar que es faci a foc lent. En acabat, fem escórrer l'aigua i l'oli i ho servim.
DIETA: Recomanable per a dieta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwVDZCGpkl9hyphenhyphencivv7GDKwfqFpzdp3I4XZk-rt1AEDa4d1dV3mY0lqFKlToctVPMsPMTMJXD3XPjO5zkpJH7ug5GTuTfbTaNeSfjHMqOm9v8bRKJhTf77b7EdvtELW5chLaaRkGzRs8nQ/s320/Green.png)